Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din Călărași, prin serviciul de ocupare Eures România, oferă 300 de locuri de muncă sezoniere în agricultură, la culesul zmeurei, ambalare şi etichetare, în Potugalia.

Cele trei firme portugheze, Tavira, Hubel Agricola şi Agrivabe dispun de contracte de muncă pe perioadă determinată de două-trei luni. Se caută persoane cu experienţă în recoltarea zmeurei sau experienţă în domeniul agricol în sere. Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, dar există posibilitatea efectuării orelor suplimentare în funcţie de producţie. Cazarea va fi asigurată de angajator şi va fi plătită de angajat cu 2 euro pe zi. De asemenea, angajatorul asigură masa de prânz (sau cina). Angajatorul asigură transportul către Portugalia, urmând să şi-l deducă din primele salarii. Salariul de bază variază între 603 euro şi 1.053 de euro brut lunar sau între 749 de euro şi 1.199 de euro brut lunar. Oferta are valabilitate până la data de 31 decembrie 2017.

Selecţia pentru această ofertă se va organiza în luna ianuarie a anului 2018. Data şi locaţia selecţiei vor fi comunicate ulterior.

Persoanele interesate de ofertă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Călărași, pentru a fi înregistrate în baza de date. Informaţii suplimentare despre ofertă se găsesc pe portalul Eures România, la adresa: http://eures.anofm.ro/.