„Loz Poşta Română” este noul produs de tip loz randalinat pe care Loteria Română l-a lansat doar prin intermediul oficiilor poștale.

Comercializarea produsului loteristic „Loz Poşta Română”  se face exclusiv prin rețeaua Poștei Române în baza unui parteneriat încheiat în acest sens între C.N. Loteria Română S.A. și C.N. Poșta Română S.A.

Pentru jucătorii care aleg să-și încerce norocul cumpărând un „Loz Poşta Română”  în oricare dintre oficiile poștale – atunci când trimit o scrisoare sau un colet unei persoane dragi sau chiar de la poștașii care le aduc corespondența acasă – Loteria Română pune la bătaie 347.230 de câştiguri în valoare totală de 3.000.000 de lei.

Preţul unui „Loz Poşta Română” este de 5 lei, iar premiile puse în joc sunt în valoare de 5 lei, 10 lei, 20 lei, 50 lei, 1.000 lei, 10.000 de lei. Cele mai mari premii care pot fi câștigate sunt în valoare de 50.000 de lei fiecare.

Produsele Loteriei Române aduc jucătorilor bucuria de a-şi încerca norocul în fiecare zi precum şi satisfacţia câştigării unor premii deosebite în bani, oricare ar fi jocul pe care îl preferă.