Începând de sâmbăta trecută când a avut loc şi banchetul de sfârşit de an, jucătorii Dunării au intrat într-o binemeritată vacanţă. Antrenorul Dan Alexa spune că echipa se va reuni în data de 9 ianuarie 2018, urmând să-şi încarce bateriile într-un stagiu de pregătire în Turcia, la Antalya.

„Băieţii au intrat în vacanţă, iar pe 9 ianuarie vor începe pregătirea. Vom pleca în cantonament în Antalya (în jurul datei de 25 ianuarie 2017) unde vom avea terenuri bune de pregătire şi adversari tari. Zilele acestea încercăm să mai perfectăm nişte transferuri pentru că echipa are nevoie de întăriri. Vor fi şi jucători care vor pleca. Din păcate, nicio despărţire nu-i uşoară dar le-am spus-o şi lor. Sunt jucători buni care din păcate n-au avut şansă pentru că e destul de greu să intri într-o echipă care a câştigat zece meciuri consecutive. Asta este viaţa! Eu le mulţumesc şi le urez baftă”, a declarat Dan Alexa.
Dunărea a încheiat anul pe primul loc în clasamentul Ligii a 2-a, strângând în 21 de partide nu mai puţin de 49 de puncte.

(sursa: afcdunareacalarasi.ro)