Lucrările executate de constructor pe bulevardul Nicolae Titulescu au fost verificate în data de 28 octombrie 2020 de noul primar al municipiului Călărași, Marius Dulce.

Au fost identificate numeroase probleme neconforme cu proiectul care au fost aduse la cunoștința constructorului: guri de canal amplasate cu mult deasupra străzii și a trotuarelor, pavele montate fără a ține cont de scurgerea apei și alveole de spațiu verde nefinisate.

Primarul Marius Dulce a cerut ca în cel mai scurt timp toate problemele să fie remediate.

„Astăzi (n.r. – miercuri, 28 octombrie) am ieșit în stradă la verificare de lucrări. Am început cu bulevardul Nicolae Titulescu, acolo unde lucrarea finală nu mă mulțumește, iar imaginile sunt mai grăitoare decât ceea ce aș mai putea spune eu. Am mers și la noua hală de legume-fructe de la Big, aici am primit promisiunea că pe 10 noiembrie va fi finalizată. Îmi doresc ca timpul rece să-i prindă pe comercianți în interior. Ultima oprire a fost la Bazar unde am vorbit cu oamenii despre demararea investiției. Și aici vreau un spațiu modern în cel mai scurt timp. Vă informez, dragi călărășeni, că îmi voi muta biroul în stradă până când toți cei implicați în actul administrativ vor înțelege să facă lucrări de calitate, nu de mântuială”, a declarat Marius Dulce, primarul municipiului Călăraşi.