Edilul-şef al comunei Jegălia, Aurel Vasile investeşte în sport încă de când a preluat cârma primăriei. Se ştie deja că acesta iubeşte copiii din cadrul secţiei de lupte libere ACS Tricolorul Jegălia şi are şi de ce: sportivii obţin rezultate remarcabile la fiecare competiţie.
Rezultate spectaculoase au obţinut şi în luna ianuarie a acestui an. „Tricolorul Jegălia” a participat, în perioada 27-29 ianuarie, la cea de-a patra ediţie a turneului internaţional de lupte libere greco-romane, „Cupa Becleanului”. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Naţional „Petru Rareş”.
Potrivit antrenorului secţiei de lupte libere din Jegălia, Dragoş Hogea, competiţia a fost onorată de sportivi de la 25 de cluburi din România şi Ucraina, Republica Moldova, Grecia, Spania şi Bulgaria. Luptătorii de la „Tricolorul Jegălia” s-au întors acasă cu multe medalii de aur, argint şi bronz, în ciuda faptului că alte cluburi au fost catalogate ca fiind mai puternice. Samuel Zainea a obţinut medalie de argint, clasându-se pe locul II, Iordan Viorel, medalie de bronz (locul III), Alexandra Simion, medalie de aur (locul I), Andreea Nedelcu, medalie de argint (locul II), iar Sorina Mucuţă a câştigat medalia de bronz, fiind ocupanta locului III. Aceste premii au fost obţinute la categoria juniori mici. „ ACS Tricolorul Jegălia, în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Călăraşi, au ocupat locul III, pe echipe, cu rezultatele adunate. Urmează să participăm, în luna februarie, la o competiţiei de la Buzău, dar şi la alta din Călăraşi, aşa că ne pregătim pentru acestea şi sperăm să obţinem rezultate frumoase”, ne-a declarat antrenorul Dragoş Hogea.