Sâmbătă seară, în sala Centrului Județean de Cultură și creație, „Barbu Știrbei” a avut loc a doua piesă de teatru din stagiunea de toamnă, „Mă tot duc…”, din distribuție făcând parte Oana Pellea și Mihai Gruia Sandu.

Povestea a doi clowni, Tutuca și Solido, captivează publicul de aproape douăzeci de ani, fără decor, fără recuzită, fără muzică, doar o scenă. Weekendul trecut, norocoșii spectatori din Călărași au fost purtați printr-o poveste de iubire și împăcare, prin emoția cu care învăluiau sala cei doi clowni sau în momentele sobre, din planul secund, când aceștia renunțau la nasul roșu. Tutuca și Solido au lăsat în urmă multă iubire și ne dorim să revină cât mai curând.

Stagiunea teatrală de toamnă continuă diseară, de la ora 18:00, cu piesa „Magnolii de oțel” în distribuție fiind prezente Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Victoria Cociaș, Ștefana Samfira, Ioana Barbu și Irina Ștefan. Biletele pot fi achiziționate la prețul de 50 de lei în sală și 40 de lei la balcon de la casa de bilete amplasată în fața sălii de spectacole.