Ziua Copilului va fi organizată, anul acesta, prin parteneriatul Primăria Municipiului Călărași – Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație.

În acest sens, Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că, pentru manifestările legate de Ziua Copilului – 1 iunie 2018, pune la dispoziția comercianților posibilitatea de a desfășura activități, în centrul orașului, în anumite locații ce vor fi repartizate după primirea cererilor și analizarea lor.

Se vor accepta numai activități de comercializare de: apă și băuturi răcoritoare, înghețată, vată de zahăr, gogoși și alte produse de patiserie, porumb fiert/copt.

Nu se vor aviza favorabil cererile privind activități legate de terase, grătare, comercializare băuturi alcoolice, parc de distracții, trambuline, tobogane gonflabile, comerț ambulant de orice fel.

Astfel, cu ocazia Zilei de 1 iunie, în centrul oraşului, cei mici sunt aşteptaţi începând cu ora 09:30, pentru a se bucura şi a participa la atelierele de jocuri diverse, magie şi iluzionism. De asemenea, copiii se pot picta pe faţă, să cânte şi să danseze alături de animatori şi personajele de poveste. Organizatorii vor mai pregăti şi alte surprize pentru cei mici.