După vizita guvernamentală de săptămâna trecută de la Centrul Tehnic Titu din cadrul Groupe Renault România, ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, s-a întâlnit în data de 3 iunie 2020 cu o delegație condusă de Christophe Dridi, directorul Groupe Renault Romania, pentru a analiza calendarul de livrare și a prezenta noile modele de autospeciale care au intrat în dotarea Poliției Române.

„Pentru Poliția Română este esențial să creștem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliție din țară, întrucât știm foarte bine că reducerea timpilor de intervenție operativă salvează vieți. Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, cu prilejul acestei întâlniri.

Astfel, autospecialele sunt pregătite pentru a răspunde cerințelor operative ale Poliției Române.

Toate autovehiculele care au fost achiziționate sunt dotate cu sisteme acustice și vizuale, dar și alte dispozitive specifice muncii de poliție.

Astăzi, 5 iunie, au fost semnate acordurile de achiziție și furnizare.