Mâine, 19 iulie, municipiul Călărași va găzdui „Noaptea albă a muzicii folk”. Evenimentul este organizat de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.  

 

Cea de-a treia ediție a evenimentului se va desfășura pe scena din Parcul Dumbrava, începând cu ora 21:00. Iubitorii acestui gen muzical se vor bucura de versuri sensibile prinse în buchete melodioase și interpretate cu sensibilitate de: Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu, Clara Mărgineanu, Ștefania Iacob, Adi Beznă, Vali Boghean Band, Tatiana și Marius Ojog, Cătălin Stepa, Loreta Popa.

„Un proiect cu suflet şi cântec, un gând frumos şi generos care se apropie de împlinire. ‘Noaptea albă a muzicii folk’ de la Călăraşi va fi despre prietenie, poezie şi lumină. Oameni dragi aşteaptă alţi oameni dragi, pentru a fi laolaltă într-o noapte cu chitare, poeme şi bucurii, sub un cer din care îngerii vor zâmbi. Folk must go on!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Ștefan Nițu, secretar artistic în cadrul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași şi omul care a pus bazele acestui proiect.

Evenimentul cultural „Noaptea albă a muzicii folk” de anul trecut a fost unul special și s-a bucurat de aprecierea publicului de toate vârstele, aproximativ 400 de persoane fiind prezente până târziu în noapte la manifestarea organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație.