E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, au declarat reprezentanţii companiei.

Astfel, miercuri, 29 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parțial în următoarele localități: Curcani, străzile: Carol 1, Ioan Birghilă, Moașa Tianu, Ulmeneanca, Viilor, Independenței și Rahova (între V. Mănăstireanu și CFR), între orele 09:00 şi 15:00; Sărulești-Gară, zonele liceu, primărie și PECO, în intervalul orar 09:00 – 17:00; Borcea, străzile: Fota Stan, Jinga Alexandru, Cambrescu, începând cu ora 09:00 și până la ora 17:00.

De asemenea, joi, 30 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă total în zonele Canton Zoicaru și Drumuri Belciugatele, între orele 08:00 – 16:00. Tot joi, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parțial în localitatea Borcea, strada Panait Simion, în intervalul orar 09:00 – 17:00.