Oficial, județul nostru are un nou prefect, în persoana lui Marian Stoica, fostul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași. Ieri după amiază, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, a citit decizia de numire în fața oficialităților orașului și nu numai, dar și a presei.

După depunerea jurământului, fostul prefect al judeţului, George Iacob, a adresat colegilor săi câteva cuvinte de mulțumire pentru activitatea pe care a realizat-o împreună cu ei, iar lui Marian Stoica i-a urat succes în mandatul său.

Stoica spune că este onorat de învestirea sa într-o funcție de mare răspundere și declară: „Sunt obligat să contribui cu experiența mea profesională și, așa cum spune și jurământul, cu priceperea mea în implementarea măsurilor în vederea realizării obiectivelor din programul de guvernare. Intenția mea este ca această instituție să rămână deschisă, să fie o instituție activă astfel încât să rezolvăm toate problemele ivite, și totodată atât eu, personal, cât și instituția vom fi parteneri societății civile, autorităților publice locale, județene (…)”.