Fostul inspector şef al Jandarmeriei Călăraşi, generalul în rezervă, Marian Stoica, a fost ales, la finele săptămânii trecute, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Pensionarilor Liberali. La acest eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, preşedintele interimar al OPV 3 PNL, Lucreţiu Tudoroiu, senatorul PNL Răducu Filipescu, precum şi seniorii liberali din cadrul organizaţiilor judeţene.

„Îl felicit pe domnul Marian Stoica, fostul inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, cel care a preluat astăzi frâiele Organizației Județene a Pensionarilor Liberali. A fost o onoare să-l avem alături de noi și pe domnul Lucrețiu Tudoroiu, liberalul care are un proiect ambițios pentru organizația de seniori de la nivel național. Succes în activitățile politice și vă asigur de întregul meu sprijin!”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă.

„A fost emoționantă reîntâlnirea cu seniorii PNL Călărași, oameni dedicați semenilor lor, colegi alături de care am construit una dintre cele mai puternice organizații PNL din țară. Astăzi, seniorii PNL Călărași l-au ales în fruntea lor pe generalul în rezervă Marian Stoica. O alegere de excepție care face din oastea PNL Călărași o armată capabilă de a câștiga noi bătălii politice. Mă simt încrezător și mândru alături de tineri și seniori, colegii mei din PNL Călărași!”, a menţionat senatorul PNL, Răducu Filipescu.