În data de 6 februarie 2021, primarul municipiului Călăraşi, Marius Dulce, a fost în inspecție la Bazarul Big pentru a vedea stadiul lucrărilor aflate în deșfășurare. Conform acestuia, proiectul este deja finalizat, iar până la sfârșitul lunii februarie se vor termina lucrările de demolare.

„Așa cum am promis, continuăm lucrările de modernizare în municipiul Călărași. Bazarul Big va fi complet refăcut, creându-se o zonă modernă, în care comercianții să își poată desfășura activitatea civilizat. Proiectul este deja finalizat, până la sfârșitul lunii februarie se vor termina lucrările de demolare. Din luna martie constructorul are termen de finalizare şase luni de la emiterea ordinului de începere, astfel încât până în luna octombrie să se poată muta pentru a fi feriți de frig. Cele 80 de societăți comerciale au fost relocate temporar pe strada Trandafirilor, până la finalizarea lucrărilor”, a declarat Dulce.

Potrivit Primăriei Municipiului Călărași, bugetul alocat pentru acest obiectiv este de 5.389.649,74 de lei (TVA inclus), prin care se vor crea 87 de noi spații comerciale, 75 de locuri de parcare, precum și grupuri sanitare corespunzătoare.