Marius Dulce, primarul ales al municipiului Călărași, a transmis pe 3 octombrie un mesaj prin care a dorit să îi liniștească pe cei care au crezut că a fost diagnosticat cu virusul Sars-Cov-2. Acesta a declarat că a fost doar izolat pentru că este contactul unei persoane care are acest virus.

„Dragi călărășeni, în spațiul public au apărut mai multe informații conform cărora aș fi diagnosticat cu COVID-19. Atât pentru liniștea echipei mele de campanie cât și a celorlalți oameni care m-au sunat sau mi-au lăsat mesaje, precizez că sunt în carantină fiind declarat la DSP contact al unui pacient pozitiv. Sunt în izolare acasă, în locuința personală, și nu am niciun simptom de coronavirus. Joi, 8 octombrie, se va încheia perioada impusă de Direcția de Sănătate Publică și îmi voi putea relua activitatea. Sănătate tuturor!”, a declarat Marius Dulce pe pagina personală de Facebook.

Marius Dulce (PSD) l-a învins în alegerile locale de pe 27 septembrie pe Daniel Drăgulin (PNL), care se afla la al doilea mandat de primar al Călărașiului, primind voturile a peste 10.000 de cetățeni, în timp ce principalul său contracandidat a reușit să convingă doar puțin peste 7.800 de alegători.