Volvo Cars este o companie multinațională suedeză, cu sediul în Gothenburg, Suedia. Compania a fost înființată în 1927. În același an a ieșit din fabrică și prima sa mașină. Gama modernă de produse a brandului Volvo cuprinde autoturisme precum sedane, break-uri, crossover și off-roadere.

În plus, filialele grupului Volvo mai produc și camioane, șasiuri, autobuze, echipament de construcții și motoare navale.

Aproape orice amator de mașini apreciază automobilele Volvo pentru fiabilitatea, caracterul practic și confortul lor. Unele modele au fost chiar declarate indestructibile datorită caroseriei rigide, șasiului solid și motorului durabil. Un alt avantaj incontestabil al mașinilor Volvo îl constituie nivelul lor de siguranță.

Fondatorii mărcii Volvo, Assar Gabrielsson și Gustav Larson, au declarant că în activitatea lor siguranța este mai presus de orice.

Ca dovadă a acestui lucru, compania implementează la vehiculele sale multe inovații, formând un standard de siguranță pentru șofer, pasageri și pietoni.

De exemplu, ultimele modele Volvo XC60 și Volvo XC90, au obținut un punctaj de aproape 100% la testele de impact Euro NCAP. Aici la topautopiese.ro veți găsi piese de schimb Volvo ieftine.

Indiferent de modelul sau anul de producție al mașinii dumneavoastră, în magazinul nostru online veți găsi toate piesele și consumabilele necesare.

Vă oferim cele mai bune prețuri, catalog ilustrat și o mulțime de modalități de a economisi bani la cumpărare.

Asortimentul nostru include curele de distribuție, lamele pentru ștergătoarele de parbriz, becuri, filtre de combustibil și ulei, garnituri, elemente de etanșare și multe altele. Nu ezitați să vizitați site-ul nostru. Veți fi surprins de prețurile noastre. Mai mult, profesioniștii serviciului nostru de asistență clienți vă vor răspunde la orice întrebare și vă vor ajuta să vă orientați prin gama noastră vastă de piese auto și accesorii.