Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat programul meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.
Partida Dunărea Călărași – Dinamo București se va disputa joi, 4 martie (ora 20:00), pe stadionul „Ion Comșa” din municipiul Călărași.
Totodată, în data de 18 februarie 2021, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, alături de alți oficiali de rang înalt, s-a aflat într-o vizită de lucru în orașul de pe malul Borcei.
„Așteptăm sfertul de semifinală a Cupei cu încredere. Se va juca la Călărași… după cum s-a extras din urnă în momentul în care a fost extrasă Dinamo era singura variantă să mai jucăm la Călărași așa că pe undeva un ochi a zâmbit, dacă am putea spune așa iar faptul că vom juca cu Dinamo este o mândrie pentru oraș. Dinamo reprezintă un brand, o echipă în revenire sportivă, acum… partea cealaltă pe care o au, greutățile financiare pe care le întâmpină probabil că nu va influiența atât de mult partea sportivă pentru că este un mod de a juca în Cupele Europene”, a afirmat profesorul Pustai.
Programul complet al partidelor din sferturile Cupei României, transmise în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport sunt următoarele: Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, marți, 2 martie, ora 20:30; Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, miercuri, 3 martie, ora 17:30; Petrolul Ploiești – Astra Giurgiu, miercuri, 3 martie, ora 20:30; Dunărea Călărași – Dinamo București, joi, 4 martie, ora 20:00.