Canotorii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi au obţinut rezultate minunate la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori (Under 19), o competiţie extrem de puternică, găzduită de oraşul Racice, din Cehia, în data de 12 august 2018.

Potrivit antrenorului secţiei de canotaj a CSM Călăraşi, Daniel Bănăţeanu, fostele şi viitoarele medaliate şi campioane ale tuturor podiumurilor lumii, Iuliana Timoc şi Gabriela Paraschiv, au cucerit medalia de bronz în proba de opt plus unu, iar Cristina Drugă s-a poziţionat pe locul patru în lume cu echipajul de patru rame. Un alt sportiv al CSM Călăraşi, Cristian Sandu, s-a clasat pe locul 9 în topul celor mai buni canotori ai lumii cu echipajul de dublu vâsle.

Aşadar, echipa de antrenori a Clubului Sportiv Municipal Călăraşi, formată din Daniel Bănăţeanu, Eugen Suciu şi Mădălina Buzdugan, îngroaşă tezaurul performanţei cu noile rezultate mondiale.

Canotorii călărăşeni vor participa şi la Campionatul European de Tineret de unde cu siguranţă se vor întoarce acasă cu o mulţime de medalii.