Simona Vlădica, președinta Organizației Județene PMP Călărași, candidează la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 pentru demnitatea de europarlamentar, pentru că Europa are nevoie de politicieni care știu să facă și altceva decât politică.

„Activitatea mea profesională ca dascăl și ca mediator autorizat mă recomandă pentru această poziție. De şase ani îi ajut pe oamenii care apelează la mediere să își rezolve conflictele pe care le au, în toate domeniile. Uniunea Europeană are nevoie de profesioniști care să se implice în rezolvarea crizelor cu care se confruntă în prezent. Europa are nevoie de politicieni capabili să fie excelenți mediatori. Mă voi așeza cu profesionalism la masa negocierilor cu reprezentanții tuturor statelor membre pentru a căuta și identifica soluțiile necesare pentru creșterea calității vieții în Uniunea Europeană și în special în România. Participarea la vot, la aceste alegeri europene înseamnă să vă exprimați punctul de vedere cu privire la direcția pe care Uniunea Europeană trebuie să o urmeze în următorii cinci ani, în materie de comerț internațional, securitate, protecția consumatorilor, combaterea schimbărilor climatice și creșterea economică. Eurodeputații nu influențează doar procesul legislativ, ci urmăresc și activitatea altor instituții europene. Totodată, participarea la vot, înseamnă să aveți un cuvânt de spus asupra politicilor care ne influențează viața de zi cu zi. Europa ne aparține tuturor, iar participarea la vot este primul pas prin care puteți să contribuiți la dezvoltarea democrației europene”, a declarat Simona Vlădica.

Europarlamentarii Partidului Mișcarea Populară vor lupta pentru creșterea subvențiilor pentru agricultura din România. PMP se va preocupa pentru respectarea drepturilor celor 3,5 milioane de români plecați la muncă în Europa și va milita pentru sprijinirea copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate.

Parlamentarii PMP vor susţine o reformare a sistemului Schengen, crearea Poliţiei de Frontieră a Uniunii Europene şi punerea acesteia sub comandă unică. Acest obiectiv trebuie dublat de susţinerea alocării de resurse umane şi mijloace tehnice pentru îndeplinirea misiunii de apărare şi securizare a frontierelor Uniunii Europene.

 

„Stimați călărășeni, dragi români, haideți la vot pe 26 mai 2019 și investiți-mă cu încrederea dumneavoastră! Puneți ștampila pe lista Partidului Mișcarea Populară (PMP), poziția nr. 8 pe buletinul de vot”, susține cu încredere Simona Vlădica – lector universitar – candidat pentru alegerile europarlamentare 2019.

 

#EUsimonavladica #UnitiinEuropa #EUvotezPMP

https://www.facebook.com/VladicaSimonaMaria/