Mihaela Petrovici nu va mai fi managerul Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie (CJCC) Călăraşi. Aceasta se va angaja la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, în funcţia de inspector, clasa I, gradul asistent la Serviciul de Evaluare Complexă, Consiliere Copil şi Protecţie de Tip Rezidenţial.

Deja Mihaela Petrovici a susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante şi a fost admisă pe post, obţinând un punctaj de 87,99. Concursul a avut loc în perioada 15 – 18 aprilie 2019, iar rezultatul a fost afişat pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, https://dgaspc-cl.ro/, în data de 18 aprilie 2019.

Deocamdată, Petrovici se află încă la conducerea CJCC Călăraşi. Nu ştim din ce dată va începe să lucreze la DGASPC. Am sunat-o pentru a o întreba toate aceste detalii, însă nu ne-a răspuns. Nu cunoaştem, în mod oficial, cine va veni în locul acesteia, deoarece purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Călăraşi, Marinela Voivozeanu, ne-a declarat că deocamdată nu ştie nimic despre acest lucru.
Potrivit unor surse, se pare că fostul secretar al PSD Călăraşi, Virgil Diaconu, va fi numit manager al Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie.

Mihaela Petrovici a fost numită pe funcţia de manager al CJCC Călăraşi în data de 31 iulie 2017, în cadrul unei şedinţe ordinare a Consiliului Judeţean Călăraşi, aceasta promovând concursul pentru ocuparea postului de manager al instituţiei culturale cu media 8,84.