Spitalul Județean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călărași a primit sâmbătă, 3 martie a.c., vizita ministrului Sănătății, Sorina Pintea.

După un tur al Unității de Primire Urgențe, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, însoțită de autorități, a călcat pragul secției de pediatrie și pe cel al compartimentului pentru tratarea diabetului. La finalul vizitei, ministrul Sănătății a dorit să se întâlnească cu șefii de secții pentru a dezbate problemele cu care se confruntă unitatea spitalicească.

„Este o onoare pentru județ să o avem astăzi invitată. Am rămas plăcut surprins să văd că doamna ministru cunoaște realitatea sistemului sanitar, preluând portofoliul sănătății din funcția de manager al spitalului din Baia Mare. Am punctat fiecare doleanță a noastră și suntem convinși de sprijinul pe care ministerul ni-l va acorda pentru ca spitalul de la Călărași să intre în normalitate. Concentrăm toate eforturile pentru un act medical de calitate în favoarea pacienților”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

În aceeaşi zi, ministrul Sănătăţii a vizitat şi Spitalul Municipal din Olteniţa.