CJCC Călărași vă așteaptă marți, 3 octombrie, la „Cenușăreasa”, primul musical pentru copii realizat de Compania Pelerin.

Spectacolul inspirat de celebrul basm semnat de Frații Grimm combină jocul actorilor și interpretarea muzicală live cu proiecția video și jocul păpușilor, oferind o versiune cu totul nouă și captivantă a basmului de la care pleacă. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Georgeta Nedelcu, Georgiana Rusu/Cristina Pleșa, Alina Dumitrelea, Oana Oancea, Iulia Antonie, Costin Gavază și Teodora Sântean. O fată tânără trăiește o situație nefericită ce pare să nu aibă rezolvare. Orfană de mamă încă din copilărie, eroina noastră își pierde acum tatăl – plecat la război – și rămâne, la vârsta adolescenței, în grija unei mame vitrege, o femeie rea, preocupată doar de viitorul ei și al fetelor sale, Odette și Jeannette. Dar norocul omului e schimbător. Și uite-așa, într-o zi și-o noapte, sub privirea protectoare a unui Înger păzitor – Zâna celor buni la suflet -, lucrurile se îndreaptă și o pornesc pe drumul cel bun, iar lacrimile de supărare se transformă în lacrimi de fericire.

Spectacolul va avea loc în sala de spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, începând cu ora 10:00 și face parte din proiectul de educație prin artă “7 zile – 7 arte”.