foto arhivă

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași va organiza vineri, 20 iulie, începând cu ora 21:30, pe scena din Parcul Dumbrava, proiectul cultural „Noaptea albă a muzicii folk”.

„Tatăl meu mi-a făcut cadou o chitară spaniolă cu corzi de plastic, pe care o cumpărase de la un prieten. Am ieșit cu chitara mea în parc, acolo mă întâlneam cu prietenii și cântam. Așa s-au născut primele cântece și prietenii au fost primii mei spectatori”, spune Mircea Vintilă, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică folk.

Vor susţine recitaluri următorii artişti: Mircea Vintilă, Emeric Imre, Dinu Olăraşu, Titus Constantin, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihăilescu, Zoltan Butuc, Ţapinarii, Viorel Burlacu. Prezentatoarea evenimentului va fi Elena-Loretta Popa. Invitat special este actorul Marius Bodochi.

Așadar, dragi iubitori ai acestui gen de muzică și nu numai, Centrul Județean de Cultură și Creație Călăraşi vă așteaptă în Parcul Dumbrava, pentru a vă  bucura sufletul  într-o  noapte frumoasă de vară  și pentru a continua povestea fără de sfârșit a folkului.

foto arhivă