Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul „Rabla”) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente

din punct de vedere energetic (Programul „Rabla Plus”), ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 29 mai 2020.

Pentru Programul „Rabla”  au fost acceptate 49 de dosare pentru 99 de autovehicule.

Pentru Programul „Rabla Plus”au fost acceptate 35 de dosare pentru 64 de autovehicule dintre care 23 electrice hibride și 41 pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor „Rabla”  şi „Rabla Plus”.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi în Programele „Rabla” și „Rabla Plus”, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.