Fundaţia Pentru Comunitate premiază anual zece profesori și antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor, care au descoperit tineri talentați, care au contribuit la punerea în valoare a talentelor.

Premiul constă într-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Nominalizările se pot depune online până la sfârșitul anului.

Detaliile și formularul de nominalizare se regăsesc la adresa: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

Prin acest program, Fundaţia Pentru Comunitate doreşte să atragă atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Sunt căutaţi acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copiii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare.

„Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație”, au declarat reprezentanţii Fundaţiei Pentru Comunitate.

Premiantul judeţului nostru la ediția 2017 a fost Daniel Bănățeanu, antrenorul secţiei de canotaj din cadrul Clubului Sportiv Municipal Călăraşi.