Duminică, 13 decembrie, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a inaugurat noua hală acoperită pentru legume și fructe din Piața Big. Aceasta are o capacitate de 95 de spații de desfacere a mărfurilor (70 comerciale și 25 ocupate de producători agricoli). Noua locație este una modernă, dotată corespunzător și care oferă condiții civilizate atât comercianților cât și cumpărătorilor, se menționează în informarea primăriei.

„Dragi călărășeni, am intrat în Primăria Călărași cu mari așteptări. Atât de la mine, cât și de la echipa cu care lucrez. Am spus de la bun început că vom fi prezenți acolo unde comunitatea are nevoie, iar această promisiune prinde viață.

Astăzi, am mutat comercianții de la Piața Big în noua locație acoperită. Le-am promis că nu-i voi lăsa în ger și m-am ținut de cuvânt. Astfel, am reușit o devansare a termenului de execuție cu trei luni. O hală modernă, conform standardelor europene, atât pentru cei 95 de comercianți, cât și pentru dumneavoastră, cumpărătorii. Știu că orașul nostru  se confruntă cu multe probleme. Le vom rezolva pe rând! Cu încredere și răbdarea lucrului trainic făcut!”, a declarat Marius Dulce.