Duminică seara a fost anunțat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 un accident pe bulevardul 1 Decembrie din orașul Fundulea, în care au fost implicați un conducător auto și o femeie în vârstă de 81 de ani. La intervenție s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de lucru Fundulea, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Fundulea, dar și o autospecială cu medic de la Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului Chimiștilor al ISU București-Ilfov.

La sosirea echipajului SMURD, femeia accidentată se afla în stop cadio-respirator, fiind întinsă pe carosabil. Paramedicii SMURD au iniţiat procedurile pentru efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei, iar în scurt timp în sprijin a sosit şi ambulanţa SAJ din Fundulea, continuându-se manevrele de reanimare a femeii.

În ciuda eforturilor medicilor, bătrâna nu a putut fi salvată, aceasta fiind declarată decedată la ora 19:43. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care femeia în vârstă de 81 de ani şi-a pierdut viaţa.