Firma olandeză LTO Arbeidskracht B.V. oferă, prin intermediul Reţelei Eures România, locuri de muncă în domeniul agricol (11 posturi).

Se caută şase culegători de mere şi pere. Compania angajatoare deţine 12 hectare cu pomi fructiferi, mere şi pere şi în sezon se lucrează cu 40 de muncitori. Descrierea locului de muncă: culegerea merelor şi perelor; se lucrează 54 ore/săptămână împărţite în şase zile, program 08.00-18.00; nu se lucrează duminica; activitatea va începe în jurul datei de 24 august şi va dura patru săptămâni. Cerinţele locului de muncă: se caută candidaţi pozitivi şi motivaţi pentru a presta o muncă bună; nu se solicită experienţă, dar e de preferat; muncitorii trebuie să aibă o condiţie fizică bună şi să poată lucra în orice condiţii atmosferice; limbi străine: engleză sau germană minim conversaţional. Salariul oferit este de 9,94 euro brut/oră. Alte beneficii: angajatorul pune la dispoziţie cazare într-un parc de bungalow-uri aflat la o distanţă de aproximativ 25 minute de locul de muncă, iar transportul către locul de muncă este asigurat gratuit de către angajator. Bungalow-ul este complet mobilat, trei dormitoare cu două paturi, TV, internet, maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, frigider, baie cu duş, toaletă şi maşină de spălat rufe. Costul/persoană care include cost electricitate, apă, gaz, internet este de 65 euro/ săptămână; asigurare medicală platită de angajator, partea angajatului fiind de 21,14 euro/ săptămână. Durata contractului este de patru săptămâni. Mod de aplicare: se trimite CV Europass în limba engleză sau germană la adresa de e-mail: sprangfruit@gmail.com. Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le consideră potrivite. Termenul de valabilitate  al ofertei este 12 august 2019.

Se caută cinci culegători de mere şi pere.  Compania deţine 40 de hectare şi lucrează cu muncitori din Polonia, Lituania si Olanda, atmosfera de lucru fiind una foarte placută. Descrierea locului de muncă: culegerea merelor şi perelor; culesul începe la sfârşitul lunii august şi durează între patru şi şase săptămâni; se lucrează 45-48 ore/ săptămână, împărţite în şase zile, program 08.00-18.00, cu două pauze în acest interval; sâmbăta se lucrează o jumătate de zi, duminica nu se lucrează. Cerinţele locului de muncă: în medie se culeg 200 kg/oră,deci se solicită experienţă în agricultură; candidaţi motivaţi care să presteze o muncă bună, care să mânuiască fructele cu delicateţe, astfel încât să nu le deterioreze; pot aplica şi grupuri de patru persoane, din care o persoană vorbitoare de engleză sau germană; natura activităţilor acestei munci presupune o condiţie fizică bună; limbi străine: engleză sau germană minim conversaţional. Salariul oferit este de 9,94 euro brut/oră. Alte beneficii: angajatorul asigură cazare contra sumei de 50 euro/ săptămână, include costurile pentru electricitate,gaz şi apă; cazarea este în cadrul fermei, unitatea de cazare este complet mobilată; într-o unitate de locuit care conţine trei dormitoare, bucătărie, duşuri şi toaletă stau patru-cinci persoane. Durata contractului este de patru-şase săptămâni. Mod de aplicare: se trimite CV Europass în limba engleză sau germană la adresa de e-mail: ajsmits41@gmail.com. Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le consideră potrivite. Termenul de valabilitate al ofertei este 10 august 2019.