Societatea SPACE din Călărași a deschis împreună cu firma Electric PLUS din Bacău o franciză BARRIER, în cadrul căreia vor putea fi achiziţionate produse din tâmplărie PVC. Astfel, noul magazin BARRIER își așteaptă clienții cu produse de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase.

 

La finele săptămânii trecute, în municipiul Călărași a fost inaugurată o franciză BARRIER, de unde pot fi achiziționate produse din tâmplărie PVC, de calitate foarte bună. Ideea de a deschide acest magazin la Călărași i-a aparţinut administratorului firmei SPACE din Călărași, Florian Niţă, care și-a propus încă de la început să devină un furnizor puternic de produse și servicii în domeniul interfeței clădirilor cu exteriorul (tâmplărie, sisteme de protecție solară, uși de garaj și uși industriale), automatizări, control acces. Această franciză a fost deschisă împreună cu firma Electric PLUS din Bacău, deținătoarea mărcii BARRIER.

„Societatea SPACE are activitate din 2005 până în prezent şi am venit de la început în Călărași cu produse de top, reprezentând tâmplărie din PVC, făcută cu profile REHAU, produse de foartă bună calitate, uși de garaj și automatizări pentru porți de garaj. În momentul de față, am găsit oportunitatea de a deschide această franciză împreună cu firma Electric PLUS din Bacău, deținătoarea mărcii BARRIER, franciza în cadrul căreia prezentăm produse de top, de cea mai bună calitate, tâmplărie din PVC, la fabricarea căreia este folosit profilul REHAU, geam fabricat de Saint Gobain. Electric PLUS Bacău este unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie din România, posibil printre cei mai dotați ca și tehnologie. Sperăm să oferim produse de cea mai bună calitate astfel încât clienții noștri, timp de foarte mulți ani să nu aibă nevoie de absolut nicio intervenție. În privința ușilor de garaj, putem spune că societatea noastră a fost un pionier în vânzarea și montajul ușilor de garaj. În ultimii ani am fost orientați mai mult în zona industrială, însă, odată cu deschiderea francizei BARRIER, o să acordăm mult mai multă atenție și persoanelor fizice. Din punctul meu de vedere, prețurile sunt foarte accesibile. Am urât dintotdeauana să fac service în urma mea. Motivul de a deschide un magazin în Călărași a pornit de la faptul că am vândut tâmplărie în zonă de 15 ani. Pot spune că am fost primul care a vândut tâmplărie, n-am fabricat-o, dar am vândut tâmplărie PVC din 2002. Noi ne-am orientat acolo unde ne-am permis, și anume spre vânzarea și montarea de tâmplărie, iar fabricarea am lăsat-o în seama altora. În ultima vreme, am colaborat cu firma BARRIER și am vândut produse BARRIER în Călărași, dar și în județele limitrofe. Activitatea noastră s-a desfășurat mai mult în județele limitrofe decât în zona noastră datorită pieței. Văzând că este multă cerere în piață, am considerat că este bine să dechidem această franciză”, a declarat Florian Niţă, administratorul societății SPACE din Călărași.

„În drumul nostru către excelenţă am ajuns și la Călărași. Prin deschiderea francizei de la Călărași sperăm că este un pas important, mai ales în zona de sud a țării. Avem o piață de desfacere destul de mare, sunt potențial clienți care lucrează în agricultură. Produsul nostru se adresează oamenilor cu venituri peste medie, clientului care are acces la internet și care se poate informa. Acesta este încă un pas în dezvoltarea părții de sud a ţării”, a menționat Mihai Râpeanu, directorul zonal Electric PLUS.