Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a opt persoane, precum și dispunerea a şase măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, o sută de conducători auto au rămas fără permis. 

 

În săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie a.c., peste 600 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 52 de acțiuni și s-a intervenit la 457 de evenimente, dintre care 450 au fost sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 68 de infracțiuni, opt persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse şase măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 999 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 372.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate opt infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute o sută de permise de conducere și retrase 18 certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victimele unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, au transmis oamenii legii.