Poşta Română şi-a mărit parcul auto cu 180 de autoutilitare. 80 de autovehicule de 3,5 tone au intrat în circulaţie săptămâna trecută, urmând ca până la finalul lunii să fie distribuite, în ţară, restul de o sută de autoutilitare.

“Suntem conştienţi de nevoile clienţilor noştri. Rapiditatea şi siguranţa livrărilor sunt indispensabile pentru orice jucător important pe piaţa serviciilor poştale. Reînnoirea parcului auto este un pas hotărât în direcţia îmbunătăţirii serviciilor Companiei Naţionale Poşta Română”, a punctat directorul general al Poştei Române, Elena Petraşcu.

Liderul Sindicatului Lucrătorilor Poştali din Călăraşi, Silvia Frâncu, ne-a declarat că Oficiul Judeţean de Poştă a primit un nou autovehicul.

“Piaţa de coletărie este într-o continuă dinamică. Creşterea numărului de autovehicule operate de Poşta Română reprezintă o prioritate strategică pentru companie. Până la finalul anului, flota auto a operatorului naţional de servcii poştale va depăşi 1.000 de autovehicule. Autoutilitarele Ford, de capacitate medie, 3,5 tone, vor deservi toate zonele ţării. Ţintim, în mod clar, reducerea timpilor de livrare pentru toate tipurile de produse din portofoliul Poştei Române. Investiţia este de aproximativ 12,5 milioane de lei fără TVA, iar asigurarea pentru cele 180 de autovehicule este inclusă. Totodată, reînnoirea parcului auto al Poştei Române va aduce avantaje considerabile mediului înconjurător. Mai puţină poluare, mai mult confort pentru angajaţii companiei, dar şi timpi reduşi de aşteptare pentru clienţii noştri. Avantajele se vor vedea inclusiv în creşterea veniturilor Poştei Române, atât pe piaţa de curierat, cât şi pe piaţa celorlalte servicii poştale”, precizează un comunicat de presă al Poştei Române.