Vineri, 30 martie 2018, în sala de festivități a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” din Călăraşi, a avut loc întâlnirea dintre Petre Gheorghe, reprezentantul sponsorului Corina Oana Bondi  (profesor universitar la Facultatea de Medicină, Universitatea Pittsburg, Pennsylvania din Statele Unite ale Americii), și elevii calificați la etapa națională a olimpiadelor de fizică și matematică.

Elevii calificați la etapa națională, care au fost premiaţi, sunt următorii: la disciplina fizică, Gabriel Alexandru Culea (clasa a VIII-a E), Cătălin Alexandru Dima (clasa a VI-a F), Ștefan Tudorache (clasa a VI-a A), îndrumați de profesoara Șerban Netti, iar la disciplina matematică, Maria Iuliana Grosu (clasa a VI-a F), îndrumată de profesoara Camelia Iordache.

Aceştia au fost recompensați, fiecare, cu un premiu în valoare de 100 de dolari.

„Corina Oana Bondi, fostă elevă a școlii noastre, lucrează în domeniul neuroștiințelor, la Centrul Safar de pe lângă Universitatea Pittsburg. Colaborarea cu școala noastră a început în urmă cu patru ani, când profesor doctor Bondi a hotărât să susțină olimpicii de top calificați la etapa națională a olimpiadelor de matematică și fizică, în semn de recunoștință pentru formarea excepțională de care a beneficiat în această școală. A fost un moment festiv în care elevii premiați, dar și cei care au asistat, au primit sfaturi de viață de la un om cu multă experiență, domnul inginer Gheorghe Petre, care le-a vorbit despre valori morale, patriotism și dorința de autodepășire”, se arată într-o informare a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Titulescu”.