Sarcini exterioare

0

Acrobațiile frecvente, exercițiile, antrenamentele sau alte eforturi au un rezultat benefic asupra sistemului imunitar al organismului și, prin urmare, diminuează amenințarea infecțiilor de primăvară.

Acest lucru se datorează faptului că exercițiul fizic crește activitatea celulelor responsabile de răspunsul sistemului imunitar, precum și, de asemenea, crește atenția antitoxinelor IgG și IgM din fluxul sanguin. În plus BLOG, o mică creștere a nivelului fizic al temperaturii corpului, care urmează munca mușchilor, oprește reproducerea microorganismelor patogene.

Vremea strălucitoare de primăvară este favorabilă activităților în aer liber. Atunci merită să mergi la o plimbare lungă, la bicicletă, la alergare sau chiar la plimbare nordică. Cu ajutorul acestuia, corpul fizic se oxigenează și, de asemenea, funcționează mult mai bine și, de asemenea, cu mai mult succes.

Examinări de precauție

Fiecare adult ar trebui să aibă cel puțin o dată pe an un test de sânge de laborator de cercetare de bază. Acest examen ușor poate identifica multe ciudatenii într-un stadiu incipient, când de fapt nu există semne și simptome. Cu ajutorul acestuia, este posibil să se efectueze rapid procedura. Testele fundamentale constau în: hemoleucograma completă, nivelul zahărului, creatinina, lipidograma, adică stabilirea nivelului de colesterol, precum și a trigliceridelor, precum și examenul general de urină. În sezonul de primăvară, merită să verificați și nivelul factorilor individuali (magneziu, sodiu, potasiu din sânge) și al agenților hormonali, în special al glandei tiroide (TSH).

Acrobațiile frecvente, exercițiile,

Concediu

Odihna, timpul liber și un somn adecvat sunt, de asemenea, esențiale în permanență pentru sănătate. Când o persoană este relaxată, are o bunăstare atât mentală, cât și fizică, o concentrare mai bună și, de asemenea, sistemul imunitar al corpului are mai multă putere de a combate microbii. Epuizarea și, de asemenea, lipsa de odihnă compromit semnificativ corpul fizic, ceea ce face mult mai ușor să cedeți la boli. De ce merită să vă pregătiți corespunzător pentru sezonul de primăvară și sezonul de vară?

Vitaminele și suplimentele de primăvară sunt de fapt o metodă simplă de a-ți stimula tipul după o toamnă grea, precum și o lună rece.

Până la sfârșitul iernii, mulți oameni se confruntă cu o scădere a energiei, o deteriorare a dispoziției și, de asemenea, o problemă de bază a corpului fizic – de obicei, ne plângem și de kilogramele în plus cauzate de consumul de mese calorice suplimentare. Compania noastră întâmpină primele zile calde cu deficiențe de vitamine, ceea ce face dificilă propulsarea la plimbare, la desfășurarea activităților sportive sau la o dietă bine echilibrată. În plus, există de obicei probleme cu căderea excesivă a părului, uscarea pielii și, de asemenea, procesul metabolic lent.

Vitaminele necesare sau un supliment alimentar adecvat este de fapt o abordare de succes a deficitului de suplimente nutritive, a recupera puterea și vitalitatea. Cu siguranță vor ajuta la întărirea rezistenței organismului și la întărirea sănătății în cursul solstițiului de primăvară.

La ce vitamine și suplimente costă să te gândești în sezonul de primăvară?

D3 este una dintre cele mai necesare vitamine. După sezonul de iarnă, lipsurile sale sunt deosebit de populare, așa că merită să le completați. Vitamina D este responsabilă pentru funcționarea corectă a sistemului imunitar al organismului, a sistemului nervos, a țesuturilor musculare și a oaselor. Amintiți-vă întotdeauna să rămâneți în aer liber cât de des este posibil și să căutați peștii de ocean gras, care sunt de fapt o sursă superbă de vitamină.

Vitamina C va avea cu siguranță un impact benefic asupra creșterii rezistenței organismului fizic. Acidul ascorbic ajunge să fie de neprețuit în lupta împotriva răcelilor care lovește echipa noastră în sezonul de primăvară. Fiind un antioxidant puternic, posedă un rezultat excelent asupra stării de sănătate a stratului pielii, evitând îmbătrânirea acestuia. Sursele foarte bune de vitamina C includ: citricele, patrunjelul sau boia de ardei.

Printre vitaminele din sezonul de primăvară, nu lipsește de fapt vitamina A, care are un efect favorabil asupra imunității și, de asemenea, asupra vederii. Vitamina An este apreciată și de persoanele care respectă un bronz minunat în timpul verii, deoarece crește bronzarea, protejând în același timp stratul pielii împotriva petelor. De exemplu, morcovii au un conținut web specific mai mare de beta-caroten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.