Primăria Municipiului Călăraşi a organizat, în data de 15 martie 2019, cea de-a şaptea ediţie a evenimentului „Sărbătoarea Primăverii”. Marele trofeu a fost câştigat de Palatul Copiilor Călăraşi.

 

Sala de spectacole a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi a găzduit, la finele săptămânii trecute, evenimentul „Sărbătoarea Primăverii”, care s-a desfăşurat sub forma unui spectacol – concurs intitulat „Câştigă pentru şcoala ta”. La competiţie s-au înscris 16 unităţi de învăţământ cu aproximativ 225 de elevi și preșcolari. Concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni: grădinițe + clasele I – IV și secțiunea clasele V – VIII + licee. Fiecare echipă a prezentat un moment artistic de maximum cinci minute. Fiecare secțiune din concurs a avut câte o echipă câștigătoare, premiile constând într-o boxă mobilă cu câte două microfoane wireless și alte accesorii. Marele Trofeu „Sărbătoarea Primăverii” a venit alături și cu un pachet interactiv educativ format dintr-un videoproiector și o tablă interactivă cu diagonala de 221 de centimetri. Fiecare elev și preșcolar participant a primit din partea Primăriei Municipiului Călărași câte un rucsac.

Câștigătorii ediției de anul acesta sunt: Palatul Copiilor – marele trofeu; Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” – secțiunea preșcolari + ciclul primar; Colegiul Agricol „Sandu Aldea” – secțiunea ciclul gimnazial +liceu.

„Mulțumim copiilor, părinților, cadrelor didactice și partenerilor pentru încă o ediție de succes a Festivalulului – Concurs Sărbătoarea Primăverii, au transmis reprezentanţii Primăriei Municipiului Călăraşi.

Partenerii Primăriei Municipiului Călărași în organizarea acestui eveniment au fost Inspectoratul Școlar Județean, Casa Corpului Didactic și Centrul Județean de Cultură și Creație.