În perioada 24 – 28 august, se desfășoară un transport cu depășiri pe traseul: IMGB – DN Centura București – DN4 – Oltenița Port.

Vehiculul transportă un utilaj tehnologic fabricat pe platforma IMGB și destinat exportului.

Lățimea vehiculului este 7,5 metri, 82,1 metri lungime și 7,3 metri înălțime, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere menționează că, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteză maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 de kilometri la oră.

Etapele de desfășurare a transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu desfășoară în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.