Pantalonii casual sport sunt nelipsiți din garderobă oricărui domn activ. Alături de tricouri, bluze subțiri, blugi și cămăși cadrilate, pantalonii casual-sport sunt piese indispensabile.

Mai ales atunci când stilul vostru de viaţă este unul activ, vă place să fiţi mereu în mişcare, sau sunteţi mereu pe drumuri, rezolvaţi problemele familiei şi nu staţi locului nici măcar o clipă, domnilor. Iar pentru aceia dintre voi care nu se regăsesc în activităţile de mai sus, să nu credeţi că aţi scăpat! Pantalonii casual sport sunt indispensabili, fiind potriviţi în aproape orice context. Fiind prietenii voştri, și parteneri de încredere, noi, cei de la magazinul Bolf, suntem gata să vă oferim oricând o mână de ajutor prin a vă oferi produse de calitate, la preţuri mici dar şi sfaturi prieteneşti, care să vă ajute pe viitor. Așa că nu ezita să accesezi https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Pantaloni-barbati_Pantaloni-sport-12691.html pentru a vedea propunerile în materie de pantaloni sport.

Avantajele unei perechi de pantaloni casual sport

  • Chiar îi puteţi purta oriunde: în maşină, la sala de sport, în oraş, la garaj, acasă, atunci când partenera de viaţă te trimite urgent la supermarket şi ai la dispoziţie 2 minute să ieşi pe uşă şi eventual încă pe atât să faci cumpărăturile şi să te şi întorci… credem noi, pantalonii casual sunt unele dintre cele mai versatile piese vestimentare.
  • Se aşează foarte bine pe corp. Indiferent de structura osoasă, de kilograme sau statură, pantalonii casual sport sunt potriviţi pentru oricine.
  • Materialul este confortabil, respirabil, pantalonii fiind special concepuţi în acest sens. Ei absorb transpiraţia, astfel încât sunt potriviţi şi atunci când activitatea fizică este una intensă.
  • Croiul diferit din ofertele noastre fac pantalonii casual sport să fie pe placul tuturor. Accesând gama noastră largă de produse, puteţi alege un model cu croi drept sau strâmt pe picior, cu elastic în talie sau cu şiret.
  • Preţurile, la noi, sunt extrem de mici pentru produsele care sunt de calitate superioare. Prieteni, aruncaţi o privire asupra ofertei!

Cum puteţi purta un pantalon casual sport

Sunt atâtea idei de dat aici, încât vom încerca să ne rezumăm la ceea ce ne propun trendurile actuale; focusul este dat de crearea, cu ajutorul pantalonilor casual sport, a unei siluete alungite. Desigur, cea mai cunoscută combinaţie este cea de pantalon casual sport plus hanorac sau tricou cu mânecă scurtă. Fiind cea mai accesibilă combinaţie, rămâne pe primele locuri în trenduri (iată de ce spuneam mai sus că pantalonii casual sunt foarte versatili).

Dar, ca să fiţi în ton cu moda în proporţie de sută la sută, vă recomandăm să ieşiţi puţin din zona de confort şi să potriviţi pantalonii casual sport cu o jacheta scurtă, fie ea tip bomber, din denim sau de piele.

Pentru cei mai îndrăzneţi, puteţi combina pantalonii casual sport chiar şi cu un sacou, condiţia fiind ca şi acesta să aibă un croi relaxat. Sfatul nostru este ca, în acest caz, să păstraţi o linie neutră cu ajutorul culorilor iar pe dedesubtul sacoului să optaţi ori pentru o cămaşă în culori neutre cu nasturi, ori un jerseu moale, în acelaşi ton cu sacoul.

Dacă vreţi un look prin care chiar să ieşiţi în evidenţă, propunem folosirea cămăşii clasice împreună cu pantalonii casual sport.