În data de 19 noiembrie 2020, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Călăraşi a organizat un webminar pentru părinții ai căror copii sunt înscriși la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Călăraşi. Activitatea s-a derulat cu scopul de a oferi suport socio- emoțional părinților elevilor acestei unităţi de învăţământ.

La întâlnire, pe lângă părinți, au participat și cadre didactice, directoarea Anca Ioniță, precum și consilierul educativ Elena Diaconiță.

Webminarul a constat în prezentarea de către profesorul consilier școlar în cadrul CJRAE Călăraşi, Georgiana Panait, a unui material suport elaborat pentru această întâlnire, „Armonie în pandemie – Cum păstrăm echilibrul în familie în această perioadă?”.

Pe baza materialului, părinţii participanți au adresat întrebări și s-au purtat discuții constructive și suportive.

Activitatea a avut ca obiective principale oferirea suportului emoțional, ameliorarea dificultăților emoționale ale copiilor și părinților, împărtășirea sentimentelor, emoțiilor de către părinţi, înțelegerea și redefinirea dificultăților şi identificarea unor soluții optime.