În data de 18 februarie 2021, ora 13:30, a avut loc o întâlnire între parlamentarii călărăşeni şi reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor din Călărași.
La întâlnire au participat deputaţii Constantin Bîrcă şi Dumitru Coarnă, senatorul Nicușor Cionoiu, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean al Elevilor Călărași, Mihnea-Gabriel Tudone, Bogdan-Cristian Zainea, precum şi Laura Munteanu, profesoară de limba română.
„Alături de mine au fost domnul senator Nicușor Cionoiu, domnul deputat Dumitru Coarnă și doamna Laura Munteanu. Am discutat despre problemele lor, despre problemele educației în general, probleme la care se adaugă încă una majoră: alocarea a doar 2,5% din PIB pentru educație în 2021 de către Guvernul Câțu, adică cea mai mică sumă de la Revoluție încoace! Ne-am reafirmat sprijinul și susținerea față de tinerii noștri, pentru că doar împreună și prin ei putem construi un viitor mai bun în ceea ce privește sistemul de educație din România!”, a declarat deputatul Constantin Bîrcă.