Consilierii judeţeni vor vota, în prima şedinţă ordinară din acest an, validarea unui nou mandat de consilier din partea Partidului Social Democrat (PSD).
Ca urmare a Deciziei Civile nr. 5305 din 11 decembrie 2017 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti în Dosarul nr. 612/116/2017, definitivă, prin care această instanţă respinge cererea de suspendare a Ordinului Prefectului Judeţului Călăraşi nr. 115 din 11.04.2017 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al lui Marian Sbârcea, s-a iniţiat prezentul proiect de hotărâre pentru înlocuirea lui Marian Sbârcea în cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi.
Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat, prin Adresa nr. 5 din 10 ianuarie 2018, înregistrată la Consiliul Judeţean Călăraşi, a comunicat supleantul care întruneşte condiţiile legale pentru a-i fi validat mandatul de consilier judeţean, în persoana lui Marian Ichim.
În consecinţă, se propun modificarea şi completarea componenţei Consiliului Judeţean Călăraşi prin înlocuirea lui Marian Sbârcea cu Marian Ichim – supleantul comunicat de Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat.

Luminiţa IORDACHE
observatorcl@gmail.com