Reprezentanții echipei de handbal Dunărea Călărași nu au putut disputa partida cu CSM Făgărași de pe 27 noiembrie și nu se vor întâlni nici cu Dinamo București pe 4 decembrie deoarece 4 jucători au avut rezultate pozitive la testele Covid. Toată echipa intră în izolare deși niciun alt component al lotului nu prezintă simptomele specifice coronavirusului, se menționează pe site-ul sportivilor de la Dunărea.

„Clubul a făcut toate eforturile și demersurile pe lângă DSP Călărași, dar legea trebuie respectată pentru a întruni condițiile minine de a putea participa la etapa a 13-a, când urmează să întâlnim pe CSU Suceava, probabil în data de 13 Decembrie. Starea de sănătate a tuturor este cea mai importantă în contextul situației epidemiologice actuale! Vă mulțumim tuturor celor care ne transmiteți mesaje de încurajare și susținere în această perioadă dificilă și vă asigurăm că vom reveni mai puternici!”, au declarat reprezentanții echipei călărășene.

Dinamo București tocmai ce l-a achiziționat de la Dunărea Călărași pe interul Dragoș Hanțaru. „Sunt bucuros că am venit la cea mai valoroasă echipă a momentului în handbalul românesc. Voi da totul pe teren și sunt sigur că voi crește alături de jucătorii consacrați de la Dinamo”, a declarat jucătorul.

Antrenorul bucureștenilor, Ștefan Constantin, este convins că noua lor achiziție se va integra ușor la Dinamo: „Hanțaru este un jucător de perspectivă care și-a arătat calitățile la Călărași. Suntem convinși că se va integra repede în sistemul nostru de joc și va face meciuri la fel de bune și la Dinamo. Este un jucător de echipă națională, iar pentru el venirea la Dinamo este un mare pas înainte”.