În dimineața zilei de vineri, 13 martie, s-a produs un accident în care a fost implicat un microbuz și un autoturism. Coliziunea s-a produs pe Drumul Național 4, în dreptul localității Frumușani, rezultând patru persoane vătămate.

Au intervenit pompierii de la Detașamanentul Oltenița și de la Garda de intervenția Budești, folosind două autospeciale de descarcerare și două mașini SMURD. La locul accidentului s-au deplasat în sprijin şi două autospeciale SMURD ale ISU B-IF.

În microbuzul implicat în accident se aflau 25 de persoane (conducător auto şi 24 de pasageri) şi, din fericire, niciunul dintre aceştia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În autoturism se aflau şase persoane de sex masculin, dintre care două nu prezentau mărci traumatice şi au refuzat examinarea, rămânând la locul intervenţiei.

Doi bărbaţi au fost preluaţi de echipajele SMURD B-IF, unul dintre aceştia acuza dureri la nivelul membrelor superioare, iar celălalt prezenta traumatisme la nivel toracic, ei fiind transportaţi de urgenţă la un spital din Bucureşti. O altă persoană, care era conştientă şi prezenta traumatisme la nivelul membrelor inferioare, a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi a fost transportată la un spital din Capitală. Cea de-a patra persoană, care a fost preluată de echipajul SMURD Budeşti, a primit îngrijiri şi a fost de asemenea transportată la un spital din Bucureşti.

Echipajele de pompieri încadrate pe autospecialele de descarcerare au decuplat bornele acumulatorilor vehiculelor şi au curăţat carosabilul.