Filmul „Zi de naştere mortală” va putea fi vizionat până la data de 16 noiembrie 2017 inclusiv, la Cinematograful 2D/3D Călăraşi. Proiecţia va fi difuzată la ora 20:00. Din distribuţia peliculei fac parte actorii: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Billy Slaughter, Donna Duplantier.

Filmul Zi de naștere mortală urmărește povestea unei tinere care este prinsă într-un cerc vicios al morții și trebuie să rezolve misterul uciderii ei, înainte ca șansele ei să se termine. Tree este cea mai dominantă din anturajul ei, controlând pe cei din jurul ei fără să se apropie prea mult. Lucrurile par să progreseze pentru ea exact așa cum trebuie, până când este ucisă brusc. Cumva, Tree se trezește a doua zi dimineață doar pentru a afla că nu este a doua zi dimineață, ci este din nou ziua în care a fost ucisă. Durata proiecţiei: 96 de minute.

Preţul biletelor este acelaşi atât pentru filmele 2D, cât şi pentru cele 3D: 8 lei, pentru copiii cu vârste de maxim 14 ani şi 12 lei, pentru persoanele cu vârste peste 14 ani. Pentru mai multe informaţii, puteţi suna la numărul de telefon 0242/312.800 sau puteţi accesa site-ul www.culturalcl.ro.