Fizioterapie, neurologie, neurochirurgie

0

Când simțiți într-adevăr o suferință în coloana vertebrală, pasul principal de făcut este să luați legătura cu un expert pentru a afla dacă există o complicație clinică. Prin urmare, ce expert ar trebui să vizitezi? Fizioterapie, neurologie, neurochirurgie sau expert ortopedic? În acest moment, a vorbi direct cu un expert devine una dintre problemele cu care oamenii ar putea avea o provocare. Avand in vedere ca in medicina de azi, domeniile de expertiza se stabilesc si cresc.

Cu toate acestea, vizibilitatea îngrijirii sănătății, precum și a profesioniștilor medicali sub un singur acoperiș, pe care clientul le poate solicita în fiecare procedură, de la prognostic la procedură, îi permite pacientului să se consulte în mod sumar cu experții aplicabili. Prin urmare – Site, ajunge să fie realizabil pentru a obține un diagnostic rapid și a începe procesul de tratament. Astfel, pacientul poate fi examinat datorită celuilalt specialist într-un timp scurt și, de asemenea, cu ușurință în orice tip de punct necesar.

Ce este vertebrele?

Starea de bine a spatelui se numără printre variabilele care au un efect direct asupra stilului de viață. Postura, odihna, precum și flexibilitatea sunt de fapt cruciale pentru stilul de viață uman… Ca urmare, orice fel de îngrijorare care se dezvoltă în sănătatea vertebrelor se poate manifesta negativ asupra vieții de zi cu zi, în timp ce luați credințe rele cu privire la fu -tura. Astăzi, există de fapt o creștere a afecțiunilor legate de coloana vertebrală, inclusiv afecțiunile ereditare ale spatelui, precum și prelungirea stilului de viață, o viață mai puțin activă, incidența crescută a leziunilor neintenționate și a celulelor canceroase.

Fizioterapie, neurologie, neurochirurgie

În Acıbadem Medical Care Group, pe lângă operațiile chirurgicale la vertebre și măduva spinării, prognosticul și, de asemenea, soluțiile de tratament sunt efectuate alături de divizii clinice relevante precum Terapie și Tratament corporal, Radiologie, Neurologie, Fizioterapie, precum și Psihologie.

Un alt organ al nostru pe care compania noastră îl desfășoară cu siguranță nu îl recunoaște până când apare o problemă și, de asemenea, nu avem prea multe informații despre funcționalitatea acestuia, în afară de faptul că ne menține echipa în viață, este vertebrele. Vertebrele sunt doar unul dintre eroii fără zgomot ai sistemului nostru corporal, pe care echipa noastră îl descoperă de obicei la universitate și îl ține cont de propriul aspect, inclusiv de inele care se întind ca un lanț. Găsit în mijlocul corpului nostru, funcționează 24 de ore pe zi, ca un scut care leagă întregul nostru sistem osos de el însuși și ne apără organele interne, nervii și măduva spinării. Permiteți-ne să cunoaștem acest organ puțin mai îndeaproape;

Structura vertebrelor

Coloana vertebrală seamănă cu o punte care se descurcă între capul și picioarele noastre și aduce două treimi din greutatea corpului nostru fizic. Vertebrele noastre conțin 33 de oase, dintre care 24 sunt transferabile, denumite vertebre. Aceste țesuturi osoase sunt de fapt conectate între ele prin țesut conjunctiv, articulații și perne, echipa noastră apelează discurile. De asemenea, avem o masă musculară robustă a coloanei vertebrale care furnizează activitate și se atașează la fiecare vertebre.

Coloana vertebrală este de tipul unui stâlp drept când este privită din spate, totuși curbată când este privită din lateral. Aceste pliuri fizice durează de fapt 3: înainte (lordoză) în gât, înapoi (cifoză) în spate și înainte (lordoză) în linia taliei.

Măduva spinării, printre cele mai integrante părți ale sistemului nervos principal, este, de asemenea, situată în coloana vertebrală. Proprietățile spatelui, precum și protejează coloana vertebrală. Măduva spinării este formată din celule nervoase care oferă legătura între creier și brațe, trunchi și picioarele inferioare, precum și achizițiile din creierul uman către aceste locații. Funcționând ca un cablu de alimentare;

  • Ne permite să funcționeze palmele și, de asemenea, brațele, picioarele și picioarele, precum și funcționalitatea noastră fizică.
  • Coloana vertebrală ajută, de asemenea, echipa noastră să respire și controlează caracteristicile urinare, precum și ale scaunului. Vertebrele noastre ne permit să ne transformăm corpurile fizice și, de asemenea, să ne întoarcem mintea. Securizează organele interioare.
  • Pentru o coloana vertebrală bine echilibrată, este vital să stai în picioare, să nu ridici sarcini masive și să stai corespunzător.

Experții noștri se pot gândi cu ușurință la vertebrele noastre ca fiind principala coloană care ține corpul nostru. Ne conectează capul în partea de sus, precum și brațele noastre la nivelul picioarelor care permit echipei noastre să se miște mai jos. De asemenea, protejează multe dintre organele noastre interioare. În plus, se ocupă de datoria de a proteja măduva spinării și, de asemenea, nervii care circulă prin ea.

A avea un spate sănătos și echilibrat, care are numeroase caracteristici, este de fapt extrem de important pentru apărarea sănătății noastre generale. În consecință, o coloană vertebrală sănătoasă trebuie să fie dreaptă atunci când este verificată venind de la față sau chiar de la coloana vertebrală. Cu toate acestea, atunci când este vorba de profil, cu siguranță nu este obișnuit să priviți direct.

Statutul fiecăruia are o despicatură (lordoză), o dificultate la nivelul coloanei vertebrale (cifoză) și o lordoză (la diferite niveluri) pe spate. Acestea sunt de fapt curbe naturale. La fel și fiecare dintre ei

are o funcție… Adevărul că aceste curburi naturale sunt mai mari decât se numără poate arăta cu ușurință unele dintre afecțiunile coloanei vertebrale.

Caracteristicile coloanei vertebrale

Spatele dezvoltă scheletul sistemului corpului și asigură legătura dintre minte și picioarele inferioare, permițând echipei noastre să stea în picioare.

Datorită joncțiunilor sale mobile, ne permite să ne flexăm și, de asemenea, să ne transformăm înainte, înapoi și lateral. În cursul acestor mișcări, articulațiile vertebrale, ligamentele, mușchii și, de asemenea, discurile din proprietatea coloanei vertebrale funcționează în armonie.

  • Spatele contribuie și la modelarea cutiei toracice. Prin flexia inversă în regiunea noastră din spate, oferă o poziționare relaxată a organelor intratoracice, cum ar fi plămânii și, de asemenea, inima în cușca noastră toracică. De asemenea, are o parte defensivă pentru aceste două organe cruciale, alături de cutia toracică.
  • Se extinde de la mintea noastră la coccis și, de asemenea, cuprinde picioarele inferioare, trunchiul și, de asemenea, brațele superioare. Compoziția coloanei vertebrale
  • Vertebrele noastre sunt în figura unei coloane verticale când sunt verificate din spate, totuși curbate când sunt privite din aspect. Aceste pliuri corporale au o durată de 3: înainte (lordo-sis) în spate, invers (cifoză) în spate, precum și înainte (lordoză) în linia taliei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.