Poliţiştii bucureşteni au efectuat astăzi, 2 septembrie, percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscală cu haine şi produse cosmetice.

 

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, astăzi dimineaţă, Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a pus în executare 25 de mandate de aducere în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, emise pe numele unor suspecţi cercetaţi într-un dosar de evaziune fiscală.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că suspecţii achiziţionau produse vestimentare şi cosmetice, după care le vindeau prin intermediul unor site-uri sau anunţuri, fără a emite documente. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului se ridică la aproximativ un milion de lei”, se precizează în comunicat.

Sursa citată informează că persoanele au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2. (Sursa: Agerpres)