Bratu Nistor, născut în comuna Grindu, judeţul Tulcea, în data de 26 septembrie 1967 şi domiciliat în comuna Grindu, judeţul Tulcea, este dat dispărut.
În data de 24 decembrie 2020, Bratu Nistor a dispărut de la bordul navei „Sialirno” ce se deplasa pe fluviul Dunărea. Acesta a fost văzut ultima dată la kilometrul 421, fluviul Dunărea, în zona comunei Spanţov, judeţul Călăraşi. În momentul dispariţiei purta o pereche de pantaloni de culoare albastru închis, izmene de culoare gri, o bluză de culoare albastru închis, inscripţionată la nivelul pieptului „Energy”, de culoare albă, o ileacă din lână, fără mâneci, cu nasturi, de culoare verde închis, o geacă de culoare gri-petrol, prevăzută cu patru buzunare, dispuse două jos, lateral, şi două la nivelul pieptului, ruptă la una dintre subţiori, o căciulă de blană, de culoare maron, iar în picioare purta o pereche de bocanci, de culoare neagră, tip „Dedeman”.
Semnalmente: înălţime: 175 de centimetri; greutate: 90 de kilograme; corpolenţă: corpolent; culoare păr: grizonat; lungime păr: ras; contur faţă: oval; înălţime frunte: mare; culoare ochi: albaştri, profil nas: drept; mărime nas: mijlociu; mărime gură: normală.