Polițiștii desfășoară activități pentru găsirea unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, care a plecat de la domiciliu.

În noaptea de 20 spre 21 noiembrie, Marcu Dorin a plecat din localitatea Dor Mărunt, în jurul orei 03:00, la volanul autoturismului marca Citroen C3 cu numărul de înmatriculare AR 77 RAL, într-o direcție necunoscută, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii familiei și nu a mai putut fi contactat.

 

Semnalmente

 

Înălțime: 175 de centimetri, greutate: 65 de kilograme, culoare piele: albă, corpolență: atletic, contur față: oval, înălțime frunte: mijlocie, înclinare frunte: verticală, culoare ochi: căprui, forma urechi: triunghiulară, mărime urechi: mijlocii, profil nas: drept, mărime nas: mijlociu, mărime gura: mică, grosime buze: subțiri.

La data dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare galben, iar în picioare purta pantofi sport tip adidas.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.