Pompierii militari călărăşeni, împreună cu scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dealu Spirii” al municipiului București au căutat trupul unui bărbat, în vârstă de 71 de ani, care s-a înecat ieri dimineață în zona Hidrohaltă, la Gura Borcei.

 

În cursul dimineţii de ieri, în jurul orei 10:05, s-a primit solicitarea pentru căutarea trupului neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Călărași.

Echipaje specializate de căutare salvare ale pompierilor călărășeni, împreună cu un echipaj de scafandri de la Detașamentul Special de Salvatori din cadrul ISU Dealu Spirii al municipiului București, au întreprins misiuni de căutare la Gura Borcei, în zona Hidrohaltă, pentru găsirea trupului bărbatului înecat ieri dimineață, în jurul orei 10:00.

S-a intervenit cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare ale scafandrilor. Trupul bărbatului a fost găsit de scafandri la ora 17:40.

Pompierii militari au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana în vârstă de 71 de ani şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat.