Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 30.986 de locuri de muncă. Din cele 30.986 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.845 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 17.432 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

La nivelul județului Călărași sunt disponibile, în perioada 18 – 24 noiembrie, 162 de locuri de muncă în domenii precum: alimentație publică (14), confecții textile (24), construcții (46), alte activități (64) şi transporturi (14). Pe piața muncii din Călărași se caută: patiser, confecționer articole textile, muncitor necalificat, zidar, dulgher, sudor, agent curățenie, agent securitate.

Persoanele interesate pot obține mai multe detalii de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călărași.