Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași (AJOFM) va organiza mâine, 20 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă. Acțiunea se va desfășura simultan, începând cu ora 09:30, în următoarele locații: Călărași – Centrul Regional pentru Formare Profesională a Adulților, str. Sloboziei, nr. 4 Bis; Oltenița – Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă, str. Argeșului, nr. 111.

Până la această dată, au fost contactați 343 de agenți economici, iar dintre aceștia 17 au informat că vor participa la Bursă, locurile de muncă anunţate de angajatori ajungând la un număr de aproximativ 273 de posturi vacante. Principalele domenii de activitate în care sunt oferite locurile de muncă sunt următoarele: construcții – 126 de locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: operator pe mașini de alezat și frezat, frezori pe mașini cu comandă numerică, strungari pe mașini cu comandă numerică, rectificatori, operatori de mașini adânc, lăcătuș mecanic, sudori, electrician, lăcătuș mecanic, muncitor necalificat, zidar, dulgher, ambalator; confecţii textile – 66 de locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: controlor calitate, confecționer articole textile, muncitor necalificat în confecții-ucenicie, muncitor necalificat în confecții, călcător, femeie de serviciu; transporturi – 35 de  locuri în meseria/ocupaţia: casier, șofer D, șofer B, șofer C+E, mecanic auto, contabil, electrician auto, coordonator transport persoane, tinichigiu auto, muncitor necalificat, electromecanic auto, dispecer taxi, manager transport persoane, director general; agricultură – 23 de locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: operator activități de sortare și reciclare deșeuri, mecanici agricoli, tractorist, muncitor necalificat; servicii și comerț – zece locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: secretară, manipulant marfă, muncitor necalificat, contabil evidență primară; alte activităţi-7 locuri în meseriile/ocupaţiile: inspector ITP, agent asigurări, șofer, operator calculator, femeie de serviciu, muncitor necalificat; alimentaţie publică – şase locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: brutar, cocător, modelator.

Relații suplimentare cu privire la Bursa locurilor de muncă se pot obține la numerele de telefon 0242/318.375, 0242/318.376 sau la adresa de e-mail: ajofm@cl.anofm.ro.