La începutul acestei săptămâni, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia s-a organizat un eveniment de informare pentru toți cei aflați în căutarea unui loc de muncă, cu scopul de a prezenta noile oportunități de carieră disponibile în această perioadă în cadrul instituției. La această întâlnire, ce a avut un caracter informativ, au participat peste 40 de persoane interesate să se alăture echipei ADR Sud Muntenia. Directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, dr. ing. Liviu Mușat, a urat tuturor bun venit și a mulțumit pentru interesul manifestat față de această inițiativă de familiarizare cu un mediu de lucru performant, declarând următoarele: „Astăzi, porţile Agenţiei noastre se deschid pentru dumneavoastră! Dorim să ne prezentăm, să ne cunoaștem reciproc și să vă informăm despre oportunitățile de angajare pe care le avem pentru dumneavoastră. Întâlnirea de astăzi constituie pentru noi un aport la efortul constant de a păstra în regiune persoane calificate. În cei aproape 20 de ani de când ne desfăşurăm activitatea, am ajuns la concluzia că este foarte greu să recrutezi mai ales tineri cu elan, cu dorinţa de a munci. Cei mai mulţi dintre voi fie alegeţi să rămâneţi în Bucureşti, fie plecaţi din ţară. Din acest motiv, am decis să organizăm o întâlnire cu caracter informativ, deschisă și interactivă, pentru a încerca să creăm punţi între dumneavoastră şi noi, pentru a vă oferi oportunitatea de a vă familiariza cu Agenţia și, ulterior, în speranța că v-am trezit interesul, pentru a vă câștiga în echipa noastră”.

Cu această ocazie, cei aflați în căutarea unui loc de muncă au primit detalii despre activitățile pe care le derulează ADR Sud Muntenia în domeniul dezvoltării regionale, precum și despre oportunitățile de angajare.

În această perioadă, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia oferă oportunități de angajare pentru absolvenții de studii superioare în domeniile: juridic, tehnic, economic, administrativ, științele comunicării, sociologie, științe politice, psihologie și științe comportamentale.

Concursurile de recrutare ce vor fi organizate în perioada următoare vor avea loc astfel: 22 noiembrie – concurs pentru ocuparea a patru posturi de expert în cadrul Biroului Verificare plăți POR (n.r. – Programul Operaţional Regional), la sediul ADR Sud Muntenia din Călărași; 28 noiembrie – concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul Compartimentului Juridic, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia din Călărași; 5 decembrie – concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Evaluare, Selecție și Contractare POR, la sediul ADR Sud Muntenia din Călărași; 12 decembrie – concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Dezvoltare, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia din Călărași; 12 decembrie – concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Dezvoltare la sediul Biroului Județean Argeș din municipiul Pitești.