Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a zece persoane, precum și dispunerea a opt măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 60 de conducători auto au rămas fără permis. 

 

În perioada 9 – 15 noiembrie a.c., peste 900 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 165 de acțiuni și s-a intervenit la 359 de evenimente, dintre care 352 au fost sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 62 de infracțiuni, zece persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse opt măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.944 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 490.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 14 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 62 de permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victimele unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, au transmis oamenii legii.